Borlänge tour (2)

Inför den sista etappen av Borlänge tour så låg jag på en total andraplats trots mitt kedjebrott på tävlingen dagen innan. Att jag skulle ta över ledartröjan igen visste jag var omöjligt, tidsdifferensen var för stor, loppet för kort och jag kunde redan förutspå hur detta lopp skulle bli att se ut. Jag och totalsegraren, Saga, låg tillsammans hela loppet enda till det att hon bestämde sig för att göra en liten fartökning några kilometer innan mål som jag inte riktigt hade krafter till att gå med på. Mitt suveräna adrenalinlopp som jag fick till efter kedjebrottet tog rejält på krafterna. 

Jag slutade på en andraplats i totalen och jag är helt 100 på att resultatet hade sett likadant ut oavsett om jag hade fått tekniska problem eller inte. Och det känns ju skönt att veta för då gick jag alltså inte miste om något mer än lite större tidsskillnader i slutresultatet än vad det egentligen kanske skulle vara. 

Jag är så sjukt nöjd över denna helg och mina prestationer, och jag är fortfarande så otroligt glad över att jag krigade vidare trots att jag stötte på ett stort och oförutsett hinder. Det är riktigt kul att sadla om till mountainbike ibland och det kommer jag hålla fast vid. Bra träning är det också! Aldrig någonsin har det varit så kul att köra mountainbike som det är nu, och det har jag min fantastiska Wilier att tacka för!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s