Sommarlov & tävling

Wow! Jag kan inte smälta att jag redan har gått ett år på cykelgymnasiet i Falun. Ett år där jag har fått klara mig på egen hand utan mina föräldrar, och tiden har bara flygit fram! Jag har haft turen att få bo med världens absolut bästa tjej som har bidragit med att göra detta skolår till ett av de bästa! Vi har stöttat varandra i vått och torrt, och när någon haft hemlängtan så har den andra funnits där och fått en på bättre tankar. Att flytta hemifrån vid 16 års ålder är inte det lättaste, man är fortfarande ett barn, eller  kanske bättre att kalla en 16-åring för ungdom;) Men det var lättare än vad jag till en början trodde, jag verkligen stortrivs i Falun! 

Men nu tar jag sommarlov och flyttar hem till lilla Norberg några månader och det ska bli så otroligt skönt! Mitt sommarlov inleddes med två tävlingar i Stockholm. Vi var bara två startandes i juniorklassen, och komiskt nog så var även båda från Norberg. Men eftersom man aldrig kör lika hårt på träning som tävling så tog jag detta som ett rejält träningspass. Vi fick även starta med dameliten så vi blev ändå nästan 30 till start. Jag försökte hänga med eliten och det var några riktigt vassa namn som var med vilket gjorde att farten var hög! Jag bet mig kvar, låg ofta väldigt långt fram och sen kom spurtaren i mig fram vilket gjorde att jag lyckades korsa mållinjen som nummer tre, av alla! Jag, den lilla junisen, slog alltså en hel massa elittjejer!


Dagen efter var det tempo och äntligen äntligen äntligen har jag införskaffat mig ett dischjul!! Notera ordet jag;). Pappa vägrade fixa dischjul till mig när jag bara är förstaårsjunior, så då tog jag saken i egna händer och fixade mig ett själv med pris- och stipendiepengar! Just det som dessa pengar faktiskt ska användas till! Jag känner att min utrustning äntligen är komplett! 

Nu tar jag några dagars vila innan det är dags för nästa äventyr! Landslagsuppdrag i Tyskland står på agendan…..;)

Annonser

En tanke på “Sommarlov & tävling

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s