SM närmar sig

Nu är det inte långt kvar tills svenska mästerskapen drar igång för mig! De sista förberedelserna är nu gjorda och jag är taggad till 100% inför morgondagens tempolopp!

Banorna är provkörda, både tempobanan och söndagens linjebana. Tempobanan tror jag passar mig perfekt! Linjebanan däremot är lite udda. Vi ska snurra runt mitt i centrala Västerås bland villaområden, lite rödljus och rondeller, kullersten. Ja, det blir som ett väldigt långt GP-lopp, men det kommer bli riktigt kul och jag hoppas på mycket publik och fint väder!!

Jag håller tummarna att all min träning har varit bra, för nu finns det inte så mycket mer att göra. Men det känns bra! Hoppas bara att min känsla inte bara är en känsla, utan att jag faktiskt lyckas få till ett suveränt tempolopp imorgon och även linjeloppet på söndag!

Tempocykeln är även tvättad och servad så nu kommer den gå som en raket på vägen! En väldig tur att vi kollade igenom hela cykeln för det visade sig att mitt dischjul inte riktigt har snurrat så bra som vi trott… Eller det rullade bra när jag frihjulade, men när jag trampade så tog det emot vilket betyder att jag har fått ödsla onödigt mycket energi för att bara ta mig framåt… Aja, jag har fått lite extra träning på tempoloppen;) Vi skruvade upp lagret, gjorde rent och smorde lite så nu är det tipp topp!

Önska mig lycka till!

Annonser

En tanke på “SM närmar sig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s