Svensk mästarinna i tempo!

Rubriken säger allt. I torsdags under svenska mästerskapet så lyckades jag få till ett helt suveränt tempolopp! Jag gick in med en bra känsla och så lyckades jag äntligen hitta det där flytet och drivet som jag länge saknat. Jag försökte att bara mata på, slå av hjärnan och låta benen jobba. Jag låg på en puls som kändes stabil men som var bra mycket högre än vad jag trodde. (Trodde knappt jag kunde ligga på sån puls). Positivt eller negativt? Det vet jag inte, men jag hoppas på positivt! 

Väl i mål så var jag tvungen att lägga mig i gräset och pusta. Jag kom in i mål som nummer ett, men inte så konstigt det när jag startade som andra person och kom i mål först. Sen var det bara att invänta de resterande. En nervös väntan som kändes som en evighet. När alla mina konkurrenter var i mål så visade det sig att ingen kunde utmana min tid! Jag tog hem titeln som svensk juniormästarinna i tempo!

En överlycklig Clara hoppade in i bilen, åkte hem, hämtade nya krafter och dagen efter åkte jag till Orsa för att köra Orsa Bajk’n. Eftersom det är två hela dagar mellan mästerskapets tempo- och linjelopp så tänkte jag att det kanske blir bra att köra ännu en tävling däremellan, men det var ju inte igår jag satt på min mtb! Riktigt kul var det i alla fall men jag kände mig rejält sliten från tempoloppet dagen innan. Kämpade på de 25 kilometrarna och det räckte till en 2:a plats för mig i damklassen!

I skrivandes stund så är det en dag kvar till SM:s linjelopp och jag är otroligt nervös och taggad! Det skulle ju inte sitta helt fel att bli svensk mästarinna x2 detta mästerskap. Om jag lyckas åstadkomma det får vi se imorgon, jag har några riktigt vassa tjejer att tampas mot!


Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s