Ännu en SM-medalj!

2016 års svenska mästerskap gick så bra som det kunde tänkas gå! Efter att jag tog hem den segrande titeln på tempoloppet i torsdags så ville jag mer än allt annat göra en repris på söndagens linjelopp och ta hem 2/2 segrar detta mästerskap, vilket jag lyckades göra! Dock så var känslan i kroppen på tävlingen i söndags långt ifrån lika bra som den var i torsdags. Kanske beror det på att jag kände mig sliten efter Orsa Bajk’n som ägde rum i fredags och att jag nästintill kände mig sjuk på lördagen. Men jag piggnade till lite inför söndagens race och lyckades vara med i en utbrytning med en annan tjej i 6 mil för att sedan kamma hem spurten! Så jag är nu svensk juniormästarinna i både tempo och linje! Det innebär att jag nu, ända fram till nästa års mästerskap, ska köra runt i den gula och blåa juniormästardräkten på alla tempo- och linjelopp, och det är ju inte helt fel!:)


Ett paket från en favoritsponsor anlände nyss hem till mig med riktigt snygga och coola glasögon! Oakley gör mig aldrig besviken! Cykelglasögon är, enligt mig, bland den viktigaste utrustningen. Jag skulle aldrig klara mig utan dem så därför vill jag tillägna ett stort TACK till Oakley som förser mig med grymma brillor!

Annonser

2 tankar om “Ännu en SM-medalj!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s