På gång

7 tävlingsstarter på 8 dagar är vad jag nu har framför mig och den första drar igång redan imorgon! Kortbane-SM står på agendan och på måndag drar det 6-dagars loppet u6 igång. På båda dessa tävlingar kommer jag köra med dameliten så det kommer nog bli riktigt tufft med hög fart och distanser som jag inte alls är van med. Men det kommer nog gå bra och jag är taggad! I och med att kortbane-SM ingår i SM-veckan så kommer detta filmas. Får försöka att ligga långt fram i klungan så kanske man lyckas få lite tv-tid;) start imorgon kl 10, så klicka gärna in på länken och följ mitt och alla andras lopp: http://www.svt.se/sport/sm-veckan/video/videoEpisod-8790924/

Ihopsydda och skickade igår ifrån Belgien med express så har mina svenska mästarkläder äntligen anlänt. Som jag har väntat! Riktigt snygga så det kommer bli grymt att få inviga de på nästa veckas u6! Tusen tack Jonas och Mattias på Bioracer!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s