Mot Holland

Nu bär det av mot nya äventyr med landslaget! En 6-dagars tävling nere i Nederländerna, närmare bestämt i Assen, står på spel. Denna gång blir det att bila hela vägen ner så det kommer ta lite tid… Det positiva med att ta bilen istället för flyget är att jag nu får med mig både linje- och tempohojen! 

Kroppen har känts lite halvdan efter förra helgens Engelbrektstur, den tog rejält på krafterna. Men jag hoppas att jag har återhämtat mig bra och fått till en bra träningsvecka så att jag lyckas prestera på topp inför kommande vecka! Jag är taggad och redo för den kommande veckan som garanterat kommer bli riktigt tuff!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s