Näst på tur: Svanesund

Ett sommarlov som har gått på tok för fort, men där jag också hunnit med en hel del, har kommit till ända och skolan har nyligen dragit igång. Det innebär att jag har tagit mitt pick och pack, lämnat Norberg och flyttat upp till Falun igen för att börja mitt andra år på Hagströmska cykelgymnasium. Ett år har gått ruskigt fort och jag hoppas att det kommande läsåret kommer gå minst lika fort. Jag har en del skojigt att se fram emot inom snar framtid så månaderna som är kvar till jul kommer nog flyga fram!

Jag har inte kört en enda tävling sedan jag var i Holland och körde Assen tour så jag har inte riktigt fått till nån bra struktur i min träning de senaste 3 veckorna. Men nu är jag påväg neråt i Sverige för att delta i det årliga etapploppet Svaneund-3 dagars, så jag håller tummarna att jag ändå är i en någorlunda bra form!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s