Nästa stora mästerskap

En härlig vecka på den spanska solkusten är nu förbi. En vecka som till en början enbart skulle vara semester, men när jag fick ett telefonsamtal från juniorlandslagsledaren Isabelle två veckor innan jag skulle åka så var jag tvungen att tänka om lite. Men inte gjorde det något då detta samtal slog högt och var något jag har gått och hoppats på att få höra. Jag ska nämligen representera Sverige under EM i Bretagne! Cykeln var därför ett måste att ta med och jag blandade träning med semester i strålande solsken och på riktigt fina vägar. Jag stack ut helt själv i ett främmande land men motivationen var alltid på topp för jag har ju kommit ett steg närmare ett av säsongens stora mål! Min Garmin hjälpte mig att hitta bra rutter och visade mig alltid rätt väg tillbaka, nästan. Visst så hamnade jag på en å annan väg som inte riktigt stämde, men äsch, några fel får man allt räkna med!
Jag hoppas att jag fick till en bra träning i Spanien och att jag är i form inför det kommande stora mästerskapet! Jag är i alla fall riktigt taggad! Jag ska även få delta i både tempo och linjeloppet, superkul! Jag hann bara komma hem till Sverige för en snabb visit och packa upp, packa om och sen hoppa på ett nytt flyg som tar mig till nästa land. Jag flyger till Frankrike redan nu på måndag helt själv. Oj, det är ju redan imorgon, eller jag åker till och med till Arlanda inatt (!) för mitt plan går tidigt tidigt imorgon bitti. Det är alltid lika pirrigt att åka iväg såhär utan föräldrarna som annars alltid är med. Men jag börjar bli mer självständig och jag kommer vara i goda händer, för väl på plats kommer jag möta upp en del av den svenska truppen och de som enbart ska köra linjeloppet kommer även komma dagen efter. På onsdagen körs tempoloppet och på fredagen är det linje, och nu är det ju verkligen de bästa som jag ska möta. Jag börjar bli lite smått nervös men det ska ändå bli galet kul! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s