Idag åker jag…

Hej gott folk! 

Hur är läget sen sist? När jag kom hem från EM i Frankrike så la jag undan landsvägscykeln på direkten och tog fram cykelcrossen istället. Planen var ju att jag skulle åka till Göteborg och tävla, men det blev inte riktigt så… Jag såg fram emot att få åka dit, jag var taggad på att få köra CX och jag skulle bo med en saknad cykelkompis. Men det gäller att prioritera här i livet, så jag hann bara med något ynka pass på CX:en innan jag tvungen att ta fram landsvägshojen igen. Varför? Jo, för jag ska till Qatar och köra VM!!? Helt sjukt! Jag flyger till Doha redan idag (!!) klockan 18.05 som ensam damjunior tillsammans med några ledare. Jag ska inte tävla förrän om en hel vecka (14e) men vi åker dit tidigare för att hinna vänja oss vid värmen. Det är ju runt 35-40 grader, puuh..;) Igår när jag tränade så var det liksom -4 grader..

Det här har jag sett framemot sen, ja jag vet inte hur länge, så det ska bli galet kul och jag är riktigt taggad! Säsongen har varit lång för min del och det är lätt att motivationen tappas, men jag har hållt den uppe och jag har fått all den hjälp och det stöd som jag behöver. Jag har fått hjälp av mina tränare på skolan att lägga upp min träning för att hitta toppformen till när det väl gäller. Jag har tränat en del själv men grabbarna i min träningsgrupp har varit med flera gånger och hjälpt mig. Isabelle, min ledare, har även hon hjälpt till med min träning genom att låta mig köra pace bakom hennes moppe. Alla har pushat mig, hjälpt mig att hålla det mentala uppe, och det tackar jag för! Alla runt omkring mig har gjort det dom kunnat för att hjälpa mig, så nu är det bara upp till mig själv att göra så bra ifrån mig som möjligt. Snacka om att jag blir nervös när jag snackar om det här!! Men det kommer gå bra för mig, jag tror i alla fall på mig själv och det är ju nästan det som är det viktigaste. Jag tror att det är min typ av bana: helt platt. Så om min träning har varit bra de senaste veckorna och att jag nu är i bra form så hoppas jag kunna göra mitt livs bästa lopp på världens största tävling!

Ha det gött, vi hörs!

Annonser

3 tankar om “Idag åker jag…

  1. Du är helt fantastiskt Clara och om du varit min dotter skulle jag ha varit så sjukt stolt!! Jag är stolt bara av att känna dig! 😘 Jag ska verkligen hålla tummarna för att allt går bra!!
    Grattis till att just du får åka o vara med i VM!!!❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s