En mindre lyckad helg…

Hej allesammans!

Inte trodde ni väl att jag skulle lägga undan cykeln helt och hållet nu efter VM? Jag gjorde motsatsen. Landsvägscykeln får i alla fall stå och samla damm nu ett tag. Efter att ha cyklat konstant på den sen februari så ställer jag den mer än gärna åt sidan. Istället tog jag fram min cykelcross och drog iväg på min första CX-tävling för året i helgen, med bara några få cykelcrossträningar i bagaget! 

Jag åkte förväntansfull till Stockholm, det här skulle ju bli superkul! Jag satsar ju inte alls på detta utan jag ser det mest som bra träning och det är även riktigt roligt. Därför är det så härligt att ställa upp i ett sånt här lopp för jag har verkligen ingen press på mig. Dock så tappade jag motivationen och glädjen helt när jag efter kanske 10 minuter in i loppet krängde av mitt däck i en kurva… Jag fick ta cykeln på axeln och springa till tekniska zon där vi satte på nytt hjul. Tappade alla placeringar och blev såklart toksist, hjulet vi satte på gjorde även så att min redan tunga cykel typ blev att väga dubbelt upp. Inte särskilt kul att släpa runt på det. Jag gav i alla fall inte upp helt, bara halvt;) Jag fick jaga och lyckades komma ikapp några stycken, men loppet blev inte alls lika roligt som det skulle ha varit. Det komiska är att jag frågade pappa kvällen innan om mitt däck vekligen var fastlimmat bra och han svarade ju såklart ja på den frågan… Jaja, shit happens. 

Dagen efter var det race igen och jag tänkte att jag skulle få revansch från det som hände dagen innan. Men nej. Jag vaknade upp med halsont så jag var tvungen att ställa in tävlingen. Jag har varit förkyld hela veckan men då jag inte hade ont i halsen så tänkte jag att jag kunde tävla på lördagen ändå. Men efter tävlingen bröt något allvarligare ut i min kropp och nu känner jag mig inte alls pigg. En oturshelg helt enkelt. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s