CX i Eksjö

En helg med en massa cyclocross blev avslutet för min tävlingssäsong. Den har varit riktigt lång, från april till november, så på ett sätt ska det bli ganska skönt att lägga undan tävlingshjärnan ett tag och låta den vila upp sig inför nästa år! 

CX i Eksjö är vad jag har ägnat mig åt denna helg. Först var det SM med ett riktigt tufft motstånd; OS-medaljörer och världsmästare radade upp sig på startlinjen tillsammans med mig. Rätt coolt att lilla cykelsverige har cyklister med sånna mäktiga titlar! I alla fall, det har ju inte blivit supermycket CX för mig detta år men jag gjorde det bästa av situationen och såg det hela bara som riktigt bra träning. Har nyligen fått en ny CX-cykel också och det är ju så mycket roligare att cykla på en snabb cykel! Tack Cykelmagneten för snabb leverans! Ännu en Wilier till samlingen nu:)

Tävlingens första två varv gick super och jag låg med hyfsat bra! Sen vet jag inte vad som hände de övriga 4 varven. Jag dog, vilket även min rygg gjorde. Jag förstår inte varför, men jag har otroliga besvär med min rygg…tror det börjar bli dags att kolla upp vad som kan vara fel. 

Som vanligt när det kommer till mig och tvådagars tävlingar så brukar jag vara bättre dagen efter. Därför presterade jag mycket bättre på dagens tävling och var mycket närmare de framför mig än vad jag var igår. Återigen gick det bra i två varv och sen kändes det som att ryggen skulle gå av. Ändå nöjd över min prestation och det var även superkul, trots ryggsmärtor, att köra CX! Banan var riktigt rolig, arrangemanget super och vädret gjorde det också rätt kul, snöigt och lerigt!

Nu ska jag ladda om och sätta igång med vinterträningen på riktigt!

Ha de gött, vi hörs!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s