Spanien + sjukdom

Hallå där!

Förra veckan var en bra vecka! Att kunna åka utomlands och cykla när det är kallt och snöigt i Sverige är ju helt underbart! Det blev åtskilliga mil och timmar blandat med lite intervaller på Spaniens kuperade vägar. Dock så fick jag inte riktigt ut 100% av resan då jag lyckades tajma in en förkylning bara några dagar innan vi skulle åka. Så jag fick ta det lite lugnt första dagarna för att sen känna mig tillräckligt frisk för att köra lite hårdare. Men nu i efterhand när jag tänker efter så var jag nog inte tillräckligt frisk… 

Nästan direkt när jag kom hem från Spanien så blev jag ännu mer sjuk: feber, halsont och jag hostar så mycket så det känns som att revbenen ska gå av. Jag känner att jag inte har tid med att vara sjuk. Men å andra sidan är det ju bra att jag är det nu och inte mitt i säsongen.

Jag hoppas och håller tummarna att jag blir frisk snart för tanken är att jag ska åka ner till Danmark och köra velodrom om bara några veckor…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s