Nordiska mästerskapen

Jag är förvånad över mig själv att jag ställde upp i en velodromtävling, det var ganska otippat eftersom jag inte är ett jättestort fan av det. Men jag tänkte: varför inte, jag måste ju prova! Och det var ju lika bra att passa på när möjligheten fanns att hänga med skolan ner till Danmark och de Nordiska Mästerskapen i velodrom. Så där har jag spenderat min helg, i Odense på en fullstor velodrom på hela 250 meter, jämfört med Faluns 195 meter. Så det var lite annorlunda att köra på en sådan men det var faktiskt riktigt kul!

Loppen var stenhårda och intensiva då vi fick köra med den snabba dameliten. Jag var inte särskilt rutinerad, taktisk eller van med detta så jag tog det mest som bra träning och tog med mig erfarenheter som kan komma väl till pass under landsvägssäsongen. 

Jag ställde upp i 5 av 9 discipliner och jag lyckades ta 4 silver och ett guld, så lite nöjd är jag ändå! Det har varit superkul och det var helt klart värt att testa på detta, men om det kommer hända igen låter jag vara osagt…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s