Kranskulla

Genom att ha visat Norberg utåt i flera års tid så fick jag nu äran att vara kranskulla till Norbergs egna Engelbrektslopp, som faktiskt är Sveriges näst största skidtävling inom långlopp efter Vasaloppet! Det var otroligt roligt och ärofyllt att få dra på sig Norbergsdräkten som har hängt med genom alla de år som loppet har gått och att sen få kasta kransen om han som segrade! Jag är ju faktiskt skidåkare från början, men nu har jag nästan helt kommit bort från det. När cyklingen kom in i bilden så hamnade skidorna på hyllan;) Men allt blev jag lite sugen på att ta fram skidorna igen när man såg alla tusentals skidåkare!

Annonser

En tanke på “Kranskulla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s