Mycket har hänt!

Hallå där!

Mycket har hänt sen jag senast hörde av mig, så kände att det nu (äntligen) är dags att uppdatera er lite! 

Först å främst; för några månader sen blev jag intervjuad och fotograferad för en cykeltidning, och nyligen släpptes den. Superkul att få vara med i Vätternrundans egna cykeltidning ”Cykla” och att få den uppmärksamheten, bra reklam för mig också;)

För några veckor sedan var jag på träningsläger på Mallorca tillsammans med cyklegruppen här på skolan. Riktigt härligt att få komma iväg och cykla! Vi samlade på oss en hel del timmar och mil och förhoppningsvis har jag nu fått mig en bra grund inför kommande säsong, som även snart sätter igång. Tiden bara flyger fram!

Sist men inte minst, idag gjorde jag mitt första livi-test! För er som inte riktigt har koll: satt på en testcykel och trampade med stegrande motstånd tills benen dog totalt. Stick i fingret också allteftersom för att kunna analysera och mäta mängden laktat/mjölksyra. Fick även köra med en mask för ansiktet för att få fram värden för min andning eller liknande. Som ni hör så har inte jag stenkoll på detta än, men jag ska få det lite mer förklarat för mig sen när vi har alla värden för att få reda på vad alla siffror från resultatet betyder och innebär. Detta första test säger inte heller särskilt mycket men från och med nu ska jag få detta som rutin och göra det två gånger per år för att kunna jämföra formen, se hur jag utvecklas och även få en bättre koll på min kapacitet utifrån och med hjälp av alla dessa värden.

Så, detta var vad jag hade att säga, lite kort. Tyvärr så tog jag inga bilder från när jag gjorde testet, men jag slänger med ett gäng från Mallorca istället!

Vi hörs!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s