Säsongsstart!

Allting bara blixtra till, tiden bara försvann, och nu sitter jag här i bilen ner till Nederländerna tillsammans med landslaget för att kicka igång säsongen! Känslan inför första tävlingen är alltid lika: supernervös och även lite orolig över hur formen är jämfört med alla andra. Man har ju verkligen noll koll på hur bra man faktiskt är gentemot alla andra. Det kommer bli riktigt tufft de fyra kommande tävlingsdagarna, ingen smygstart in i säsongen här inte, utan  jag kastas rakt in i allvaret. Ett UCI-lopp, nations cup, med det tuffaste motståndet är vad som väntar!

Jag hoppas att min vinterträning har lyckats och att jag ändå är i någorlunda bra form så att jag kan vara med och kriga. Men med en splitterny Wilier Cento10air som Cykelmagneten hjälpt mig fixa fram så kommer jag vara snabb, hoppas jag, cykeln är i alla fall kulsnabb och ruggigt snygg! 

Ska bli spännande att se hur det här kommer gå. Jag är i alla fall riktigt taggad och det ska bli superkul att äntligen få dra igång säsongen!

Vi hörs!

Annonser

En tanke på “Säsongsstart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s