On the road again!

För lite mer än en vecka sedan kom jag hem från Nederländerna, och jag hann inte vara hemma länge innan det var dags att sätta sig i bilen igen. Och denna gång bär det av ner till…Nederländerna, igen. Mycket åkande fram å tillbaka men det är helt klart värt det med tanke på att jag ska få dra på mig landslagskläderna igen! En ny Nations Cup står på tur och jag är galet taggad, speciellt med tanke på hur det gick senast!

Tre tävlingar- fredag, lördag och söndag väntas, så nu håller vi tummarna!

Just det, höll nästan på att glömma; ett nytt paket från Oakley har nyligen kommit! Vad skulle jag göra utan dem?! Supergrymma glasögon på alla sätt, både cykel- och vardagsbrillor. Lite synd bara att jag inte får använda dem nu när jag är med landslaget, för då är det Poc som gäller!

På återseende, Hej svejs!:)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s