Skandis-GP

Hej gott folk!

I söndags var jag och snurrade runt inne i centrala Uppsala då Skandis-GP gick av stapeln där. En del kullersten och även en riktigt jobbig backe på några 100 m gjorde att detta lopp var riktigt tufft! Då vi bara var tre juniorer så fick vi starta med dameliten. Tanken är ju att vi bara ska köra med dom, men det är klart jag kör mot dom! Eliten blev mina konkurrenter och det var dom jag försökte hänga på. Det var superduperjobbigt och den där backen gjorde att jag trodde att jag skulle bli avhängd varje varv, men jag bet mig kvar! Jag var helt död när vi hade kört 7 varv och då var det ”bara” 8 varv kvar. Men jag hittade lite nya krafter och det stod inte på förrän vi var inne på sista varvet. Trampade på i spurten och korsade mållinjen först av dom i min klunga, dock hade två stycken redan stuckit iväg precis i början och ytterligare två fick en liten lucka sista varvet. Så därför slutade jag på 5e plats i damelit, men segrare i juniorklassen! Och eftersom det var en swe-cup så tog jag även över ledningen i den tävlingen.

Näst på tur står tävlingar i Skåne och därefter är det dags för Tour de Himmelfart i Danmark.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s