CX och nya äventyr

Helt utan några vidare förberedelser så ställde jag mig på startlinjen för att köra årets första cykelcrosstävling! Eftersom att skolan har börjat igen så har jag tagit mitt pick och pack och åkt upp till Falun igen, vilket innebar att min CX-cykel var kvar hemma i Norberg. Jag har inte kört CX sen förra året men mina föräldrar kom upp med cykeln lagom i tid tills det var dags för mig att värma upp inför tävlingen. Så jag hann i alla fall cykla runt lite grann och även försöka minnas hur man kör cykelcross. Men jag såg detta som en kul grej! Inga krav. Inga förväntningar. Bara väldigt bra träning helt enkelt. Mitt träningsupplägg ser även lite annorlunda ut nu de närmsta veckorna så veckan innan CX-tävlingen bestod bara av en massa distans. Detta var kanske inte heller den bästa uppladdningen då man blir ganska seg av en hel vecka med mängdträning. Men tävlingarna gick bättre än vad jag trodde och jag förvånade faktiskt mig själv genom att bli 2a båda dagarna!


Det var en riktigt bra genomkörare och förhoppningsvis kickade det igång kroppen lite inför det som komma skall. Jag befinner mig nämnligen i (på?) Irland för att köra det stora etapploppet Rás na mBan tillsammans med Team Crescent D.A.R.E då de har ”lånat” in mig under dessa fem dagar. Ska bli kul att gästköra för dem och få känna på själva teamkänslan. 6 tuffa etapper har jag framför mig, och den första drar igång redan ikväll, men jag är riktigt taggad! Försöker även lära mig hur jag ska cykla i korsningar i detta vänstertrafikerade land, inte det lättaste att köra på fel sida;)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s