Frågan är: kan jag köra VM?

Hur är det med mig nu egentligen? Hur har det gått sen jag kraschade så illa i Irland och blev liggandes på sjukhus i 48h? Det har gått 11 dagar sedan jag slog i backen och 9 dagar sedan jag opererades, och jag har knappt rört mig på något vis sen dess. Ända fram tills igår. Då kände jag att knät var tillräckligt stabilt och smärtan var inte allt för hemsk, så jag hoppade upp på cykeln. Det var inget märkvärdigt pass utan jag ville mest bara prova på och känna hur det kändes. Det var inte helt smärtfritt, det stramade en del på grund av stygnen, men det gick! Det är mitt sista år som junior och chansen och möjligheten jag fått att få köra i år vill jag verkligen inte missa! Och då tog jag mitt beslut: jag kan och ska köra VM! 

Passet igår var mest bara för att prova på, medan jag idag körde mer intensivt och jag kände att den formen jag hade innan kraschen nu är långt borta… Men inte så konstigt när jag knappt rört mig på 1,5 vecka. Jag ska i alla fall göra mitt bästa för att försöka hitta formen igen nu de sista dagarna innan det bär av till Norge på onsdag för att sedan tävla på fredag. Men det viktiga är att jag inte bryter ihop om det inte går som jag planerat och tänkt. Jag vet ju varför det i så fall kommer gå som det går. Jag bör inte ha allt för höga krav på mig själv nu med tanke på den situation som jag sitter i. Men jag är positiv och jag hoppas och tror att formen ändå finns där och att det kanske gjort mig gott att få vila ett tag. Stygnen ska sitta i 2 veckor vilket betyder att de måste vara kvar medan jag tävlar, men då spricker inte såret upp på nytt i alla fall;) Jag ska göra mitt bästa och så håller vi tummarna!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s