CX i Sthlm + landslagsläger

Som vanligt har jag skjutit bloggen åt sidan och helt glömt bort att uppdatera er, men nu kände jag att det var dags att ta tag i skrivandet igen! 

Först å främst så har jag varit i huvudstaden för att tävla CX i Täby och dagen efter på Stora Skuggan, och det var minst sagt en lyckad tävlingshelg! Det var roliga banor, hårt motstånd och riktigt jobbigt. Lite roligt också att jag som landsvägscyklist var den enda tjejen som klarade av att cykla upp för en brant ”springbacke”. Jag kanske inte tjänade så mycket tid på att göra det, men jag är så otroligt dålig på att hoppa av och på cykeln, och även dålig på att springa, så därför ville jag slippa den delen och cyklade istället upp. Resultatmässigt så knep jag 3e platsen båda dagarna!


Nu i helgen som var så var jag nere i Båstad tillsammans med många av Sveriges cyklister från 15 år och uppåt, från förbundets alla cykelgrenar. De som var äldre än 16 var där som landslagscyklister medan de yngre var där som utvecklings/talangcyklister och detta var inspirerande på alla sätt och vis. Alltid lika roligt att träffa alla igen, extra kul också när boendet var av högsta kvalitet! Vi har blandat träning med föreläsningar, skratt och avkoppling i jacuzzin. Precis som förra året så har förbundet återigen gjort detta till nåt alldeles extra! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s