Stipendium och tävling

Halloj!

För ungefär en vecka sedan satte jag mig på tåget ner till Göteborg och som vanligt så bor man ju lite fel till i landet, tågresan var ju ”bara” 6h lång;) Men det var helt klart värt att spendera så många timmar på tåget med tanke på vad det var jag skulle göra. Företaget Keller har i samarbete med Cykelträning, som drivs av förre proffscyklisten Glenn Magnusson, instiftat ett stipendium som jag fått äran att ta emot! Så jag åkte ner till Göteborg, fick stipendiet utdelat, fick se hur företaget Keller arbetar, äta god mat och till sist även bo en natt på hotell. Riktigt roligt hela grejen! Väldigt motivationshöjande och superkul att man uppmärksammas på detta sätt efter allt det hårda slit och alla timmar som man lägger ner för att lyckas prestera på cyklingen.

Därför vill jag än en gång säga ett stort TACK till Keller och Cykelträning!

Utöver detta så var jag och rejsade lite CX i helgen som var. Västerås och Uppsala stod för riktigt fina, och jobbiga, banor. Men kul var det! Jag var inte direkt i toppform då träningen den sista tiden varit lite halvtaskig på grund av en förkylning jag drabbats av. Det kanske var lite jobbigare än normalt, men det gick ju bra ändå! Blev 2a båda dagarna efter kulsnabba Ida Erngren.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s