Team Rytger!

Föregående helg befann jag mig i Danmark för att äntligen träffa det nya laget! Team Rytger Powered by Cykeltøj-online är laget jag kommer köra för 2018, och jag är riktigt taggad och förväntansfull på att för första gången få vara med i ett lag. Som alla säkert redan vet så är jag nu elit och jag känner att detta team är och blir det rätta. Att vara kvar och fortsätta köra enbart för Norberg var inget alternativ om jag vill utvecklas, men jag ville inte heller ge mig på ett allt för stort lag när jag endast är förstaårs elit. Därför blir Team Rytger kanon! Det är ett litet steg, men helt klart ett steg i rätt riktning! Jag börjar såhär, sen får vi se vart detta tar mig!

Laget verkar toppen och helgen var super! Framförallt fick jag lära känna alla lite bättre och även försöka förstå mig på danska.;) Vi hade även en photoshoot med GripGrab där vi skulle visa upp deras nya supersnygga (och färgglada) strumpor! Vi fick även med oss en hel påse med en massa GripGrab som blir perfekt för kyligare cykelturer.

Det kommer bli en hel del resande till Danmark denna säsong, men det kommer det vara värt! Nästa sväng ner dit blir i slutet av februari för att framförallt träna med mina teammates, roligt roligt!

Ha det gott!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s