En toppenhelg!

Helgen spenderades i Danmark för att ha sista lägret med Team Rytger innan säsongen så småningom drar igång! I och med att det var sista träffen så blev träningarna betydligt mycket hårdare, så nästan 8 timmar avverkades under två dagars hårdkörning. Jag fick för första gången cykla på säsongen cykel som i år blir det danska cykelmärket Python. Jag kan dock inte föra något utlåtande på cykeln ännu då inställningarna var så långt ifrån det normala som det bara gick, vilket resulterade i värk i hela kroppen… men när inställningarna blir korrekta så kommer det nog bli super!

Förutom ny cykel så fick vi även två sjukt snygga Oakleys, ett par cykelbrillor & ett par lifestyle. Klagar verkligen inte på vår sponsor som fixar fram detta: Stage Optik!

Förutom att jag hela tiden försöker lära känna teamkompisarna så är det danska språket den största främlingen som jag aldrig kommer lära känna. Det är inte lätt att förstå heller, men jag gör mitt bästa och med hjälp av charader och gester så gör vi oss ändå förstådda;)

En bra helg helt enkelt och nu håller jag tummar & tår att jag inte kommer bli sjuk, för det blev jag efter förra träffen med Rytger… På torsdag beger jag mig till Spanien för ett eget litet träningsläger med pappa, men han passar bättre bakom ratten och får därför hjälpa mig och skjutsa runt mig till bättre vägar. Därför är det nu extra viktigt att jag måste hålla mig frisk!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s