Tävlingsdags!

Då var det dags, äntligen! Tävlingssäsongen 2018 står för dörrarna vilket innebär att jag just nu sitter i bilen på väg ner till Danmark. 3 etapper är vad som väntas, och det kommer garanterat bli en kall helg i Danmarks nordliga delar. Men jag ser fram emot det! Ska för första gången köra med laget, Team Rytger Powered by Cykeltøj-online, så det ska bli spännande att se hur allting går till där. Kommer även få inviga nya cykeln som jag knappt har cyklat på i och med att det fortfarande är en massa snö hemma. Ja, allting ska invigas helt enkelt. Men jag är taggad och det ska bli otroligt skönt att äntligen få kicka igång säsongen! Första tävlingen som ”riktig” seniorcyklist, men jag hoppas på det bästa!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s