3 Dage i Nord + ryggont

Tävlingspremiären är gjord! Eller ja, för en vecka sen, men jag är lite slö på att uppdatera er..;)

3 Dagar i Nord blev årets debut för mig både för säsongen och i elitklassen, men det blev ingen succé direkt… Kände mig inte riktigt i slag och tävlingsrutinerna satt ännu inte riktigt där. Men mer kan jag egentligen inte begära med tanke på att det var årets första tävling och alla mina motståndare har cyklat betydligt mycket mer än mig med tanke på att det fortfarande ligger fullt med snö hemma. Så förutsättningarna blir såklart lite olika. Men jag gjorde mitt bästa, för stunden i alla fall, men jag fick varken med mig det resultat eller den känsla som jag ville. Men det kommer. Nu kan det bara bli bättre!

Första tävlingen med laget också! Dock så var vi bara två stycket från Rytger i elitklassen så det blev inte direkt teamkörning, men jag fick i alla fall prova på hur det är att vara iväg med dem på tävlingar, och det kändes bra!

En av anledningarna till att det gick som det gick var min rygg, den verkligen dog. Jag vet inte vad felet är, men jag har i alla fall tagit tag i det och uppsökt hjälp. Äntligen, efter sisådär 2-3 år med ryggont… Så jag har fått lite övningar som jag verkligen försöker få till, för nuvjag vill få bukt på det här! Jag klarar inte av att cykla med de smärtorna som kommer som knivhugg i ryggen.. Jag ska även göra en bikefit nu i veckan med den nya cykeln, ifall att det är jag som sitter illa på den. Så förhoppningsvis får vi snart ordning på ryggen, det kan ju inte bli sämre i alla fall!

Nästa helg är det tävlingsdags igen, Sverigepremiär i i Linköping där det årliga (och vanligtvis blåsiga) Östgötaloppet går av stapeln! Säsongen är verkligen igång nu!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s