Marcello Bergamo Cup 2018

För en vecka sedan drog det tre dagar långa etapploppet Marcello Bergamo Cup i Danmark igång! Denna vecka har jag prioriterat annat än bloggen då jag hade sista (notera sista!!) inlämningsdag på gymnasiet igår. Jag hade några stressiga dagar med plugg men nu är det klart! Så sjukt! Ingen mer skola, nu är det bara att invänta studenten!

Tävlingen då? Jo, den gick väl ändå helt okej i ett av Danmarks troligtvis kuperade område. Jag körde för team Rytger och vi har riktiga utbrytarcyklister med i laget, vilket resulterade i att de stack iväg, fick med sig några, och då fick ju inte jag gå fram och försöka jobba ikapp. Vi är ju ett team så det var bara för oss resterande i laget att försöka kontrollera klungan. I slutet fick jag i alla fall spurta och försöka komma bra till i klungspurten. Såhär såg det ut alla tre etapper. Mina spurter resulterade i att jag korsade mållinjen 4a, 3a och 1a i vår klunga, men då det var flera i utbrytning varje dag så resulterade det i att jag kom 6a totalt efter de tre etapperna. Men vi lyckades ta hem totalsegern genom Rikke Lønne!

Efter att nu ha tävlat varje helg sedan säsongsstarten så ska det nu bli skönt att ha en lite lugnare helg med fokus att ha roligt på cykeln. Det innebär att det blir en helg full med mountainbike!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s