SM utan mig

Ända sedan jag började cykla har jag alltid ställt mig på startlinjen när det är dags för svenska mästerskapen oavsett om det går av stapeln längst ner i Sverige eller endast 1h härifrån. I år går SM i Båstad, vilket inte direkt är runt hörnet för mig som bor i Norberg, men trots det var jag taggad på att ta mig ner dit och ge allt jag har på mitt första senior-SM. Men saker ändras och i år måste jag tyvärr stanna hemma…

Jag är väldigt sällan sjuk men just nu, när tajmingen är som sämst, så har jag drabbats. Det började med en liten lätt förkylning som eskalerade i rejäl hosta och trötthet. Enligt läkaren så är det troligtvis lunginflammation vilket innebär penicillin i en vecka… Riktigt riktigt surt att detta ska hända nu. Jag har inte tid med detta. Men det är som det är och det finns inte så mycket jag kan göra åt saken utan det är bara att bita i det sura äpplet och hålla tummarna att jag blir frisk snart!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s