Avslutar en säsong och inleder en ny

Under helgen som var slog jag igen portarna för 2018 års landsvägssäsong. Sista Chansen i Ramnäs fick vara det sista för denna säsong, och vilken tur att den avslutades på topp! Jag hade inga krav eller press, nu skulle jag bara ha kul och njuta det sista! Runt runt på en kort och rolig bana som erbjöd både hög fart, utbrytning för mig och en till tjej, men som sedan återsamlades för att tillslut avslutas med spurt. Kroppen kändes bra under loppet och jag korsade mållinjen som segrare! Ett riktigt härligt avslut helt enkelt!

Bara för att säsongen nu tog slut så betyder inte det att jag ställer undan cykeln. Eller jo, landsvägscykeln ställer jag bort, men istället tar jag och dammar av min CX cykel som stått orörd sen förra året! Några få pass har jag hunnit med i veckan innan det var dags för CX-säsongens första SWE-cup i Falun och jäklar vad kul det var, och minst sagt jobbigt! En massa kurvor, igångdrag, hoppa av cykeln för att springa upp för trappor och hoppa över hinder är något jag inte riktigt är van vid. Men i och med att det är landsvägscyklist jag är så är inte detta något jag tränar på utan jag kör endast på min styrka och struntar i all den där tekniken. Det går ju helt okej för mig ändå!;) Efter att ha legat först nästan halva tävlingen så fick jag tillslut vika ner mig och körde den resterande halvan som 2a, vilket jag även höll hela vägen in i mål, och det är jag minst sagt nöjd med!

Jag passar på att köra hela CX-cupen som är utspridd under några helger nu under hösten. Ett perfekt sätt för mig att hålla motivationen uppe den här tiden på året och även ett sätt att få en ordentlig genomkörare. Jag är taggad och ser framemot den här delen av året!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s